Massage är balsam för själen

Massage är balsam för själen

God morgon och välkomna till bloggen. Jag hoppas att ni har sovit gott och att ni tycker det blir roligt att starta dagen med att läsa ett inlägg om massage. Jag ska skriva flera inlägg under dagen, bland annat om min webshop, men som jag säger så kommer dagens första inlägg att handla om massage, massage här i Aneby. Så här är det, att efter att jag satt igång med träningen igen efter att gjort ett uppehåll på några månader så fick jag ordentligt med träningsvärk, och då var det en på gymmet som berättade för mig att han brukar gå till ett företag som heter Annelies Puls o Paus, och han sa han att han var nöjd med massagen som han fått där och han tyckte att även jag borde gå dit vilket jag också gjorde. 

Jag gick dit och fick massage som gick in på djupet i musklerna, och löste upp hårda muskelknutor och lättade på värken. Det var precis vad jag behövde, för efteråt kändes det mycket bättre och det hade att göra med att blodcirkulationen kom igång så att muskler och leder mjukades upp. Trots att den mesta värken försvann så har jag ändå valt att gå tillbaka till Annelies Puls o Paus några gånger till för att få massage i Aneby, för när jag var där första gången så var det inte bara det att muskler och leder mjukades upp, för jag blev så otroligt avslappnad också och det var längesedan jag upplevt något liknande, så på grund av detta har jag varit där igen och fått flera massagebehandlingar. Så till er som bor i Aneby och vill få massage så är Annelies Puls o Paus ett företag som jag verkligen kan rekommendera er att gå till. 

 


Kommentarer är stängda.