Jag gjorde en kosmetisk tatuering

Jag gjorde en kosmetisk tatuering

Hej alla glada bloggläsare och välkomna ska ni vara till mig här på min shoppingblogg. Jag älskar shopping och har fått upp ögonen alltmer för flera bra webshoppar, och flera av dem har jag rekommenderat till er. Trots att detta är blogg nummer ett inom shopping så händer det att jag skriver om något annat någon gång ibland, och i dag är det en sådan dag då det i stället blir ett inlägg om en salong som jag gick till för att göra en kosmetisk tatuering i Norrköping. Jag gick då till Aktiv Paus, och denna kosmetiska tatuering blev jag så nöjd med så att jag bestämde att jag skulle skriva ett inlägg om denna salong så att ni också kan gå dit ifall ni är intresserade av att göra en kosmetisk tatuering i Norrköping med omnejd. 

Jag har alltid haft komplex för mina ögonbryn och när jag fick höra att det gick att få vackra ögonbryn om man gjorde en kosmetisk tatuering så kände jag på en gång när jag hörde talas om det, att detta var för mig. Mina ögonbryn var tunna och färglösa men det är de inte längre. Varje morgon fick jag fylla i ögonbrynen med en penna, men så hände det att jag glömde av det och genast kom det fram någon bekant och undrade om jag var sjuk, för jag var mig inte riktigt lik. Därför är jag glad över att jag hittade till Aktiv Paus och att jag gjorde denna kosmetiska tatuering. Som jag sa så får ni inget shoppingtips idag, men i stället vänder jag mig till er alla här i Norrköping som är intresserade av en kosmetisk tatuering med en liten uppmaning till er att i så fall höra av er till Aktiv Paus. 


Kommentarer är stängda.