Massage och företagsmassage

Massage och företagsmassage

Hej och välkommen ännu en gång till ännu ett inlägg. Jag har upptäckt några bra webshoppar som jag ska ta och rekommendera till er lite senare idag, men nu allra först ska jag hålla mig till min plan som jag bestämde redan i går kväll, att idag ska jag starta min gärning här på bloggen med att berätta om att det finns ett företag som erbjuder både företagsmassage och massage. Ni som skulle vara intresserade av massage i Klippan med omnejd kan alltid gå till samma företag som jag brukar gå till, och det är företaget Eva Klang Friskvård & Underhållning. 

Jag har problem med en del spänningar och värk i kroppen, mest ont har jag i ryggen men av och till har värken funnits i hela kroppen, det är som om värken flyttar på sig, och det som fungerar bäst är när jag får behandlingar i massage. Efter massage så blir jag smärtfri och det brukar jag vara ett par veckor efteråt, sedan kommer värken smygandes igen och då vet jag att det ännu en gång är dags att boka in massage i Klippan hos Eva Klang Friskvård & Underhållning. Jag kom i kontakt med det här företaget genom en vän som arbetar på ett företag där de som jobbar på den arbetsplatsen får företagsmassage. Min vän beskrev för mig hur underbart det var att få massage och hon tyckte det var tråkigt att inte jag och mina arbetskamrater på min arbetsplats har denna personalförmån, men det hindrade ju inte mig sa hon, från att gå på massage ändå, och jag har vid det här laget fått flera massagebehandlingar som jag är väldigt nöjd med. Jag hoppas därför att ni som skulle tycka det vore bra med massage i Klippan med omnejd hör av er till det här företaget. 

 


Kommentarer är stängda.