Jag fick hjälp med ett rör

Jag fick hjälp med ett rör

Hej och goddagens alla mina läsare och välkomna till dagens första inlägg som ska handla om att jag i samband med ett nybygge, en byggnad på tomten där jag ska starta en webbshop, behövde hjälp med att dra ett rör. Jag vände mig då till en firma som hjälper till inom VVS i Karlshamn och i hela Blekinge, och det är en firma som heter så mycket som Rörservice Syd, och det är en firma som jag fått hjälp av tidigare och därför visste jag att de skulle kunna hjälpa mig och göra ett bra jobb. 

Det här är en firma som kan det här med rör och annat inom VVS i Karlshamn och övriga Blekinge och behöver du hjälp med att byta ut gamla rör, eller service av de befintliga, så kan du lita på att få bästa hjälpen av Rörservice Syd. Det här är en ganska nystartad firma men han som har startat den har arbetat i snart två årtionden som rörmokare, och jag har fått hjälp av honom så långt tillbaka som för 18 år sedan, så när jag fick veta att han startat Rörservice Syd kände jag ingen tvekan om att det var till den här firman som jag skulle vända mig. Han gjorde ett bra arbete med den här rördragningen som egentligen inte handlade om något annat än att vatten och avlopp skulle dras in i byggnaden, för jag behöver det om jag ska sitta där och jobba under dagarna. Det här är en firma som jag tycker att ni som behöver hjälp med VVS i Karlshamn med omnejd ska vända er till, för de kan ge er all den hjälp ni behöver inom rör och annat inom VVS. 


Kommentarer är stängda.